Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo CKV Almere

Jongerenatelier 12-18 jaar

F48BA0D1-CC4E-4425-886C-A0797A2ADCFD_1_201_a.jpeg
  • Docenten zijn volledig gediplomeerd
  • Afgestudeerd aan een conservatorium
  • In overleg zijn er flexibele lestijden beschikbaar

Welkom bij het Jongerenatelier van CKV Almere, dit atelier is speciaal voor creatieve jongeren van 12 tot 18 jaar! Hier ontdek je jouw unieke stijl en hoe je die tot leven wekt. Tijdens de lessen krijg je nieuwe en uitdagende opdrachten die je creativiteit zullen prikkelen. De docent is er om je te ondersteunen in jouw proces en je de handvatten te bieden om steeds je horizon te verbreden.
   Bij het jongerenatelier maak je onder andere  indrukwekkende portretten, schilder je levendige stillevens en creëer je prachtige klassieke landschappen. Ook experimenteer je met verschillende materialen en technieken, zoals houtskool, pastelkrijt, verf, aquarel en inkt en nog veel meer! 
   Of je nu professionele ambities hebt of je techniek wilt verbeteren, het Jongerenatelier biedt de perfecte omgeving om te groeien en je passie voor kunst te uiten! Bouw aan een indrukwekkend portfolio en til jouw artistieke vaardigheden naar een hoger niveau! Schrijf je nu in voor het Jongerenatelier en ontdek jouw unieke artistieke stijl in een inspirerende en ondersteunende omgeving.

Wist je dat we ook cursus aanbieden voor kinderen en volwassenen? Neem eens een kijkje bij ons cursusaanbod!

* Bij voldoende inschrijvingen kan er op elk moment gestart worden