Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo CKV Almere

Tekenen en schilderen voor volwassenen

 • Docenten zijn volledig gediplomeerd
 • Afgestudeerd aan een conservatorium
 • In overleg zijn er flexibele lestijden beschikbaar

  Ontdek jouw passie voor tekenen en schilderen in onze inspirerende teken- en schilderscursussen, speciaal ontworpen voor volwassenen! Of je nu beginnend kunstenaar of een doorgewinterde Picasso bent, je bent bij de beeldende kunst afdeling van het CKV Almere aan het goede adres! Wij bieden cursussen aan voor zowel beginnende als gevorderde kunstenaars.

   Samen met  de docent duik je in een wereld van grenzeloze creativiteit, waar je kunt experimenteren met diverse materialen, technieken en stijlen zodat je jouw eigen authentieke stijl kunt ontwikkelen. Tijdens de lessen krijg je prikkelende en uitdagende opdrachten die je helpen je horizon te verbreden. Je krijgt les in zowel de beeldende, technische en inhoudelijke aspecten van het schilderen en tekenen. Ook het werk van grote schilders uit de geschiedenis blijft uiteraard niet onbesproken! 

   Voor de cursus Tekenen en schilderen voor beginners en gevorderden maakt het niet uit of je al een echte Van Gogh bent of pas net begint met schilderen en/of tekenen. Beginners sluiten zich direct aan bij de gevorderden, waardoor ze in korte tijd een solide basis kunnen opbouwen. Je krijgt op basis van wat jij nodig hebt passende uitdagingen om je te helpen ontwikkelen!

   Elke les is een opwindend en gevarieerd avontuur, waarbij je geïnspireerd wordt door veelzijdige opdrachten. Je hebt de mogelijkheid om je te verdiepen in één of meerdere technieken van jouw keuze, om zo jouw eigen unieke stijl en visie tot leven te wekken. Mis deze kans niet en schrijf je nu in om jouw creatieve reis te beginnen of juist voort te zetten!

Wist je dat we ook cursussen aanbieden voor jongeren en kinderen? Neem eens een kijkje op de cursuspagina van beeldendekunst!

 • Tekenen en schilderen voor beginners en gevorderden | Groepsles

  Start september 2023

  Maandag 11 september 2023 19:30u – 22:00u. (kosten excl. materiaalkosten €40,-.)Jaarcursus 32 lessen
  incl. BTW € 641,3
  Inschrijven
  Deze cursus is vol. Uw inschrijving kan niet gehonoreerd worden. Woensdag 13 september 9:30u – 11:30u.Jaarcursus 32 lessen Inschrijven
 • Tekenen en schilderen voor gevorderden | Groepsles

  Woensdag 13 september 2023, 19:30u – 22:00u. (kosten excl. materiaalkosten €40,-.)Jaarcursus 32 lessen
  incl. BTW € 641,3
  Inschrijven
  Donderdag 14 september 2023, 19:30u – 22:00u. (kosten excl. materiaalkosten €40,-.)Jaarcursus 32 lessen
  incl. BTW € 641,3
  Inschrijven

* Bij voldoende inschrijvingen kan er op elk moment gestart worden