Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo CKV Almere

Jeugd- en Jongerentheater 11 - 18 jaar

  • Docenten zijn volledig gediplomeerd
  • Afgestudeerd aan een conservatorium
  • In overleg zijn er flexibele lestijden beschikbaar

Bij CKV Almere zijn er al jaren jeugd- en jongerengroepen actief die de sterren van de hemel spelen! Bij onze jeugd- en jongerengroepen ontdek je met de hulp van onze docenten de magie en veelzijdigheid van theater. Tijdens onze lessen gebruiken we uitdagende en leuke spelvormen om je de verschillende theatertechnieken bij te brengen, die je later in de voorstelling kunt toepassen. 

Naast het leren van theatervaardigheden, leggen we ook de nadruk op plezier en saamhorigheid. Theater is de perfecte plek om nieuwe vrienden te maken. Bij CKV Almere bieden we een veilige plek waar je kunt groeien als artiest, zelfvertrouwen kunt opbouwen en vriendschappen kunt sluiten die een leven lang meegaan. Je maakt deel uit van een hechte gemeenschap van mensen die samen met jou een prachtige voorstelling maken!

Bij CKV Almere draait het niet alleen om het eindresultaat, maar vooral om het proces. We moedigen je aan om je creativiteit te verkennen, jezelf uit te drukken en je eigen stem te ontdekken. We geloven dat theater een krachtig middel is om zelfvertrouwen te ontwikkelen, empathie te vergroten en je persoonlijke groei te stimuleren! 

Heb ik ervaring nodig voor deze cursussen?
Nee, voor deze cursussen heb je niet persé acteerervaring nodig! We geven les aan verschillende leeftijdsgroepen, zodat je gezellig met leeftijdsgenootjes naar theater gaat! Doe jij ook mee!? Schrijf je dan in voor één van onze jeugd- en jongerentheater cursussen!

Is het cursusjaar al begonnen? Neem dan contact met ons op, je kunt meestal later in het cursusjaar nog instromen!

* Bij voldoende inschrijvingen kan er op elk moment gestart worden