Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo CKV Almere
Cello

Katarina Papakostaki

Katerina's muzikale reis heeft haar van de prachtige landschappen van Griekenland naar de gerenommeerde instellingen in Nederland en België gebracht. Ze heeft haar Bachelor- en Masterstudies in klassiek violoncello afgerond aan het befaamde HKU-Utrechts Conservatorium, onder leiding van gewaardeerde professoren zoals Prof. Timora Rosler en Prof. Jeroen den Herder, vervolgd door het pre-master programma als concert celliste aan het KCB-Koninklijk Conservatorium Brussel, onder leiding van Prof. Olsi Leka. 
 

Katerina had het voorrecht om deel te nemen aan het prestigieuze NJO - het Jeugdorkest van Nederland, waar ze waardevolle ervaring opdeed en samen met getalenteerde musici optrad onder begeleiding van gerespecteerde dirigenten. Als orkestmusicus heeft ze het genoegen gehad om op gerenommeerde podia op te treden, waaronder het Concertgebouw en Amsterdam Carré. 
 

Naast haar carrière als uitvoerend musicus, is Katerina diep gepassioneerd over lesgeven. Ze heeft de Katerina Papakostaki Muziekschool opgericht, een stimulerende ruimte waar aspirant cellisten van alle leeftijden de wereld van cello muziek kunnen verkennen.Bij CKV Almere bieden Katerina's cellolessen een ondersteunende en verrijkende omgeving voor studenten. Haar onderwijsaanpak is afgestemd op de individuele behoeften en ambities van elke student, waardoor elke les een waardevolle en boeiende ervaring wordt. Of u nu net begint aan uw muzikale reis of uw vaardigheden wilt verfijnen, de begeleiding van Katerina zal u helpen de schoonheid en subtiliteiten van cello muziek te ontdekken.

Katarina nodigt je uit om je samen met haar te verdiepen in de kunst van cello muziek en je potentieel als cellist ontsluiten. Verken de wonderen van muziek, en laten we samen beginnen aan een betekenisvolle en inspirerende muzikale reis!