Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo CKV Almere
Hobo

Maria Jesus Moreno Ciudad

image0.jpeg

“Mijn naam is Maria Jesus en ik geef muziekles bij CKV. 

Ik beschouw lesgeven als een aangename uitdaging, omdat ik het leuk vind om mijn kennis door te geven aan mijn leerlingen. Ik heb goede communicatieve vaardigheden en daarom kan ik kinderen en volwassenen begrijpen en hen goede persoonlijke hulp geven. Ik probeer me altijd aan te passen en te innoveren. Ik vind het leuk om beginners te introduceren in de wereld van de muziek, gebaseerd op klassieke muziekonderwijs. 

Alles begint met samenspel voor mij. Ik begon met het spelen van hobo in een harmonieorkest in een heel kleine stadje in Spanje. Het spelen met andere mensen gaf me de motivatie om mijn hobo te verbeteren en de passie die ik nu heb voor muziek. Daarom vind ik het essentieel om met mijn studenten samen te spelen en dat ze samen spelen met anderen.

Ik heb een grote passie voor oude muziek. Ik heb een Bachelor's diploma in modern hobo en de historische hobo is mijn huidige specialiteit. Ik ben afgestudeerd van mijn master in Conservatorium van Amsterdam
Sinds een aantal jaar werk ik als freelancer en geef ik muziekles aan mensen van verschillende leeftijden. Bijvoorbeeld hobo, piano en muziektheorie lessen.

Spaans is mijn moedertaal en ik spreek Engels, Nederlands en Frans.“